Новини
10.04.2015
З нагоди святкування 71-річниці визволення міста Одеси від фашистських загарбників вітаємо ветеранів Великої Вітчизняної війни органів прокуратури Одеської області

  

  
10 квітня в  Одесі відзначається День визволення міста від німецько-фашистських загарбників. У цей день, 71 років тому, війська 3-го Українського фронту очистили місто від окупантів. У 1944 році на всьому радянсько-німецькому фронті розгорнулися широкі наступальні операції, а 10 квітня війська 3-го Українського фронту при активній участі партизан і підпільників звільнили Одесу. За героїзм і відвагу, проявлені в боях за місто, 14 чоловік були удостоєні звання Героя Радянського Союзу, понад 2 тисяч - нагороджені орденами і медалями.
Цей день для всіх одеситів є світлим і пам’ятним. І хоча минуло вже 70 років від Дня визволення Одеси, змінилися покоління, але пам’ять про героїв-визволителів залишилася не тільки на пам’ятниках і обелісках – вона в серцях усіх одеситів.
Дякуємо Вам, шановні ветерани, за стійкість та мужність!!!!
Пройшовши крізь спалахи вогняних років, Ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, пам'ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.

кількість переглядів : 564