Новини
22.06.2015
Сьогодні Україна відзначає День скорботи і пам'яті жертв війни

  

Сьогодні Україна відзначає День скорботи і пам'яті жертв війни
Шановні ветерани  органів прокуратури !
 
22 червня 1941 року німецькі війська вторглися на територію Радянського Союзу. Страшне слово „війна" увірвалося в життя людей. Затамувавши подих, слухали вони урядове повідомлення про напад фашистської Німеччини. Важко передати, якою трагедією для них був перший день війни. Усіх охопило пронизливо-щемливе почуття тривоги за свою Вітчизну, за життя рідних і близьких, над якими нависла смертельна небезпека. Але і в ті червневі дні всі вірили, що ворог буде розбитий, а перемога буде за нами.  
Сьогодні ми схиляємо голови перед загиблими в найбільшій в історії людства війні, згадуємо мільйони загиблих українців. Ми віддаємо данину поваги і любові ветеранам за їхній героїзм і жертовність. Низький вам уклін.             
Нагадаємо, рано-вранці, 74 роки тому, без оголошення війни на територію Радянського Союзу вторглися німецько-фашистські загарбники. У перші ж години на захист Вітчизни піднялися тисячі осіб. Ціна перемоги дуже велика, за роки Великої Вітчизняної війни загинули 26,6 млн осіб, з них понад 15 млн. - мирні жителі. Великі втрати понесла Україна, на території держави загинуло понад 5,5 млн мирне населення, на фронті загинули 2,5 млн солдатів.
 
Голова спілки         
С. Степанчук

 

кількість переглядів : 488