Новини
04.03.2016
Дорогі наші жінки! Сердечно хочу привітати вас, завжди добрих і ласкавих, відданих та надійних, із чудовим святом любові, весни й оновлення – 8 Березня! Прийміть найщиріші слова вдячності за ваші мудрі поради, підтримку та розуміння, за променисті усмішки, що надихають на шляхетні вчинки і гарні справи.

  

 
Дорогі наші жінки!
 
Сердечно хочу привітати вас, завжди добрих і ласкавих, відданих та надійних, із чудовим святом любові, весни й оновлення – 8 Березня! Прийміть найщиріші слова вдячності за ваші мудрі поради, підтримку та розуміння, за променисті усмішки, що надихають на шляхетні вчинки і гарні справи.
Щодня, забуваючи про власні проблеми та негаразди, нарівні з чоловіками виконуєте складні професійні завдання, виявляючи неабиякі компетентність та сумлінність. А потім знаходите час та сили, аби зігріти своїм теплом і турботою найрідніших людей. Саме ви, милі наші дружини, матері, доньки, сестри, забезпечуєте таке необхідне кожному з нас відчуття спокою, комфорту та затишку. І яку б посаду не займали, яку б діяльність не обрали, неодмінно переймаєтеся родиною, вихованням дітей, їхнім здоров’ям. Сама Природа нагородила вас цими благородними якостями.
Сьогоднішнє свято – ще одна нагода засвідчити вам свою глибоку повагу та вкотре переконатися, що все найпрекрасніше на землi – вiд ніжної любові матерi, всепереможного кохання жiнки.
Тож від усієї душі бажаю вам нев’янучої молодості та краси, нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте завжди сповнені надій та оптимізму, впевненості у щасливому майбутньому. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.
 
 
Голова спілки
С. Степанчук

кількість переглядів : 318