Новини
23.08.2016
Вітання Голови Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Степанчука С.Г. з нагоди святкування Дня Незалежності України!

   

 
 
Шановні колеги, дорогі наші ветерани та пенсіонери органів прокуратури!
 
Від імені колективу Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури і від себе особисто  вітаю вас   із великим державним святом - Днем Незалежності України.
25-та річниця проголошення незалежності України - знаменна подія у багатовіковій історії національного державотворення,  метою її гідного відзначення у 2016 році, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави.
 Працівники органів прокуратури докладають максимум зусиль, аби Україну визнавали як цивілізовану країну, де шанують людську гідність, свободу і справедливість і неухильно виконують закони, викорінюють злочинність та корупцію,
Бажаю  успіхів, наснаги та перемог. Щоб наступні роки незалежності принесли мир і злагоду, духовний розквіт і піднесення добробуту народу, зміцнення авторитету нашої держави.
 
 

кількість переглядів : 383