Новини
22.09.2016
Привітання Голови Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури С. Степанчука до Дня партизанської слави
Дорогі ветерани Другої світової війни органів прокуратури!
Вітаємо вас, сильних духом, мужніх захисників Вітчизни з Днем партизанської слави!
 
Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. В умовах тотального терору сформувався рух опору, який став грізною народною силою. На тернистому шляху підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України. Це гірка історична правда. Але їхня жертва, принесена в ім’я свободи нашого народу та майбутніх поколінь, не була марною. Ми пам’ятаємо і шануємо Ваш подвиг. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини учасники руху опору довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок.
Низький уклін Вам за Велику Перемогу, за трудові звершення у повоєнні роки, за мудрість і підтримку у розбудові незалежної демократичної України.
Міцного вам здоров’я на довгі роки, щастя, благополуччя та душевного спокою. Нехай над нами буде завжди мирне небо!



з повагою
Голова спілки
С.Степанчук
 

кількість переглядів : 342