Новини
07.10.2016
Шановні колеги, ветерани та пенсіонери органів прокуратури! Щиро вітаю Вас з Днем юриста та бажаю міцного здоров’я, удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у служінні Закону!

  

Шановні колеги, ветерани та пенсіонери органів прокуратури!
 
Щиро вітаю Вас з Днем юриста та бажаю міцного здоров’я, удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у служінні Закону!
 Не помилюся, коли скажу, що бути правознавцем надзвичайно почесно та відповідально. Немає жодної суспільної сфери, державного органу чи підприємства, які б не потребували допомоги юриста.
Своєю діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, активно впливаєте на всі політичні та соціально-економічні процеси в країні, сприяєте становленню України як демократичної держави європейського типу. І саме на юристів покладаються надії та завдання щодо утвердження принципу верховенства права, удосконалення вітчизняного законодавства, посилення гарантій захисту та підвищення правової культури наших громадян.
Подальших Вам перемог, добра та щастя. Нехай усі професійні зусилля будуть гідно винагороджені повагою і довірою співвічизників, упевненістю у надійному та справедливому захисті їхніх конституційних прав і свобод.
 
 
З повагою
Голова спілки
С.Г. Степанчук
 

кількість переглядів : 335