Новини
20.10.2016
19 жовтня 2016 р. в залі пленарних засідань Верховної Ради України прийняли участь Голова Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури С.Степанчук та члени Президії спілки у парламентських слуханнях на тему: «Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи»

  



19 жовтня 2016 р. в залі пленарних засідань Верховної Ради України прийняли участь Голова Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури С.Степанчук та члени Президії спілки у парламентських слуханнях  на тему: «Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи» (вул. Грушевського, 5).
Під час парламентських слухань заслухали інформацію Уряду, пропозиції державних органів, органів місцевого самоврядування та громадських організацій щодо порушеного питання щодо вдосконалення системи соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин.


Пряму трансляцію дивіться за наступним посиланням http://iportal.rada.gov.ua/video/rada-tv/64430.html
 

кількість переглядів : 376