Новини
22.06.2013
Генеральний прокурор Віктор Пшонка 21 червня 2013 року провів зустріч з представниками ветеранських організацій

Генеральний прокурор Віктор Пшонка 21 червня 2013 року провів зустріч з представниками ветеранських організацій органів прокуратури з нагоди десятої річниці утворення Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури

На заходах були присутні члени колегії Генеральної прокуратури України, Голова та члени Президії Всеукраїнської спілки ветеранів війни і праці органів прокуратури, голови регіональних ветеранських організацій, а також працівники центрального апарату.
 
Відкриваючи урочисті збори, Віктор Пшонка зазначив, що така зустріч відбувається чи не вперше за всю історію прокуратури незалежної України.
 
«Оцінюючи пройдений шлях, без сумніву можна стверджувати, що ветеранами зроблено багато добрих справ», - сказав Генеральний прокурор.
 
Віктор Пшонка висловив слова вдячності ветеранам за те, що вони займають активну життєву позицію у вихованні молодого покоління прокурорсько-слідчих працівників, беруть участь у проведенні навчально-методичних семінарів, занять у Школах молодого спеціаліста та державних обвинувачів.
 
Він також повідомив, що у більшості регіонів Голови Ради ветеранів включені до складу комісій з відбору претендентів на стажування в органах прокуратури.
 
Віктор Пшонка висловив упевненість, що така робота буде продовжуватись і надалі, оскільки у травні минулого року підписано Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською спілкою ветеранів війни і праці органів прокуратури та Генеральною прокуратурою.
 
«Завдяки реалізації положень цієї угоди вдалося вирішити низку проблем двостороннього співробітництва, налагодити тісну взаємодію між ветеранськими організаціями та керівництвом прокуратур регіонів», - підкреслив Генеральний прокурор.
 
У ході зустрічі ветеранів привітав голова Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Сава Степанчук, який також підкреслив важливість такого заходу та висловив вдячність керівництву Генеральної прокуратури України за турботу про ветеранів, їх підтримку. Він зауважив, що саме вони, які віддали більшу частину свого трудового життя служінню справі зміцнення законності, потребують особливої уваги та підтримки.
 
На завершення Віктор Пшонка побажав ветеранам міцного здоров’я, упевненості у завтрашньому дні, любові, родинного затишку, щастя і успіхів у служінні Україні та ще багато років направляти на вірну путь молоде покоління, передаючи безцінний досвід, здобутий десятиліттями важкої праці.
 
Під час заходу наказами Генерального прокурора України заохочено більше 100 ветеранів та вручено відзнаки головам первинних ветеранських організацій органів прокуратури.
 

кількість переглядів : 866