Новини
08.11.2016
Шановні ветерани органів прокуратури!
Наближається видатна дата в історії всіх цивілізованих людей – 11 листопада – День пам`яті всіх загиблих в усіх війнах на Землі!
Шановні ветерани органів прокуратури!
 
Наближається видатна дата в історії всіх цивілізованих людей – 11 листопада – День пам`яті всіх загиблих в усіх війнах на Землі!
Історія цього Дня почалася у роки Першої Світової війни, коли канадський доктор, підполковник Джон Мак Край, вражений кривавими боями у Фландрії, написав короткий але дуже проникливий вірш «На полях Фландрії».
З давніх давен люди помітили, що там, де проходили страшні і криваві битви навесні із землі виростали червоні польові маки, як ознака того, що саме тут проливалася кров солдат, що саме тут, у цих місцях люди віддавали найдорожче – своє життя заради свободи своєї Батьківщині, вірні своєму обов`язку та Присязі!
З 1921 року цей День почали відмічати у Великій Британії та інших країнах Британської Співдружності. Згодом цей День став визначним у більшості країн світу. У цей День, по всьому Світі вшановують Ветеранів та згадують і моляться за упокій душ загиблих Героїв!
В Україні, щорічно, 11 листопада в 11 годин 11 хвилин представники Посольств акредитовані в Україні, представники України та ветерани, як миротворчих операцій так і бойових дій збираються біля Монументу Невідомому Солдату у Парку Слави щоб віддати шану всім Воїнам, що віддали своє життя за свою Батьківщину і спільно помолитися за їх упокій.
Запрошуємо всіх учасників усіх війн і просто небайдужих людей, для яких слова Честь, Відданість та Батьківщина не є пустим звуком, приєднатися до вшанування і молебну за ветеранів та загиблих героїв та їх родин в 11 годині 11 листопада 2016 року біля Монументу Невідомому Солдату у Парку Слави!
 
З повагою
Голова спілки
С.Г. Степанчук
 

кількість переглядів : 357