Новини
30.11.2016
Привітання Голови Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Сави Григоровича Степанчука з Днем працівників прокуратури України

  

 
Шановні колеги, друзі, працівники і ветерани органів прокуратури!
 
 
Щиро вітаю вас  з  25-ї річницею створення органів прокуратури України,
з професійним святом - Днем працівників прокуратури України!
 
У день професійного свята бажаю нам усім мирного неба, міцного здоров`я, наснаги, невичерпної енергії та успіхів у роботі.

Сьогодні наша держава стоїть на шляху великих змін. Переконаний, що ми здолаємо історичні виклики, які постали перед Україною. Дамо достойну відповідь як зовнішній агресії, так і внутрішньому ворогу, ім’я якому - корупція.

Прокуратура, як і вся наша країна, переживає кардинальні зміни.
Впевнений, що наперекір усім труднощам органи прокуратури будуть виконувати свої обов’язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служити державі і суспільству. Професійний досвід, ініціативність та наполегливість працівників прокуратури служитимуть завданням творення європейської правової держави.

Хочу подякувати прокурорам, які виявили бажання працювати на Сході України, де ведеться війна із зовнішнім ворогом. З ризиком для власного життя ви забезпечуєте додержання Закону.

З почуттям глибокої вдячності також звертаюся до наших ветеранів. Бажаю Вам щастя, здоров’я, поваги людей та благополуччя.

У цей святковий день ще раз від щирого серця бажаю усім, вашим рідним і близьким Миру, міцного здоров'я, упевненості в завтрашньому дні, любові, родинного щастя і успіхів у служінні Україні!


З повагою
 
Голова спілки
С.Степанчук

кількість переглядів : 398