Новини
12.09.2013
12 вересня 2013 року у приміщенні прокуратури Вінницької області відбулися загальні збори Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Вінницької області

У роботі зборів брав участь прокурор області Мрихин О.М., працівники кадрового підрозділу.

            12 вересня 2013 року у приміщенні прокуратури Вінницької області відбулися загальні збори Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Вінницької області. У роботі зборів брав участь прокурор області Мрихин О.М., працівники кадрового підрозділу.
            Заступник голови Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Вінницької області Краснова В.О. відзвітувала про проведену роботу. У звітній доповіді та виступах ветеранів прозвучало немало цікавих тем та конструктивних пропозицій, спрямованих на розвиток і удосконалення ветеранського руху в органах прокуратури Вінниччини.
            На зборах обрано новий склад правління Ради ветеранів, яку очолив державний радник юстиції 2 класу Василюк Володимир Максимович.  
            Василюк В.М. в органах прокуратури працював понад 40 років. Свою трудову діяльність розпочав у грудні 1963 року помічником прокурора Козятинського району Вінницької області. Понад 25 років перебував на керівних посадах. Очолював прокуратуру Закарпатської області, прокуратуру Туркменської РСР. Указом Президента України №718/2007 йому присвоєно почесне звання “Заслужений юрист України”.
 
Звіт заступника Голови Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Вінницької області Краснової Віри Олександрівни
Вручення прокурором області Мрихиним О.М. заохочувальної відзнаки Красновій В.О.
На завершення зборів члени правління Ради ветеранів сфотографувались на згадку з прокурором області Мрихиним О.М. та керівником кадрового підрозділу Мироненком О.В. 


кількість переглядів : 1749