Новини
17.09.2013
З метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, та з нагоди 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

Указом Президента України №324/2013 від 12.06.2013 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав

         З метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, та з нагоди 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан Указом Президента України №324/2013 від 12.06.2013 2014 рік оголошено в Україні Роком учасників бойових дій на території інших держав.
         З огляду на викладене Президією Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури  17 вересня 2013 року проведено чергове засідання, на якому обговорено запропонований Генеральною прокуратурою України план спільних заходів з підготовки та проведення Року учасників бойових дій на території інших держав.
Зокрема планом передбачено проведення засідань рад місцевих осередків ветеранських організацій з розгляду проблемних питань у роботі з ветеранами органів прокуратури, які виконували інтернаціональний обов’язок, визначення в межах компетенції заходів, спрямованих на покращання цієї роботи, вшанування пам''''яті загиблих у бойових діях, покладання квітів до пам''''ятників, меморіалів, підготовку пам’ятного буклета, публікації у журналі “Вісник прокуратури” тощо.
         За результатами обговорення прийнято рішення про створення робочої комісії по організації виконання планових заходів.
Склад комісії:
Голова - Борисенко В.С., заступник Голови Президії Спілки
члени:
Онуфрієв В.Ф. - член Президії
Озембловський В.С. - член ревізійної комісії
Мазуркевич М.А. - Голова Правління "Київської міської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури"
Нечипоренко В.І. - Голова громадської організації "Київська обласна організація ветеранів війни та праці органів прокуратури".
 

кількість переглядів : 836