Новини
26.04.2018
Шановні колеги, працівники, ветерани та пенсіонери органів прокуратури!

Вітаємо усіх працівників органів прокуратури - ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з Днем вшанування їхнього подвигу





Шановні колеги,  працівники, ветерани та пенсіонери органів прокуратури!
Від імені Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури вітаємо усіх працівників органів прокуратури - ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з Днем вшанування їхнього подвигу.
У День чорнобильської трагедії я щиро хочу всім побажати безпечного, світлого, доброго, щасливого світу, в якому немає місця для трагедій, катаклізм і катастроф. Давайте вшануємо пам'ять тих хороших і добрих людей, чиє життя забрав цей день, давайте подякуємо всіх тих героїв, завдяки яким був наведений порядок після краху, давайте разом подбаємо про наш світле майбутнє - спокійному і бесстіхійному.
Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.
Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
 
З повагою
Голова спілки

Степанчук С.Г.

кількість переглядів : 555