Новини
08.05.2019
До Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  

Шановні ветерани органів прокуратури!

Травневі дні для всіх нас традиційно пов’язані з пам’яттю про події Другої світової війни. Для кожного українця згадки про 1939 – 1945 роки є дуже особистими, адже в нашій країні немає жодної родини, яка не мала б власної історії про ту війну.
8 травня разом з усією європейською спільнотою ми відзначаємо День пам’яті та примирення. У цей день ми згадуємо тих, хто не повернувся з війни, чиї імена назавжди вписані в історію Другої світової, в історію десятків локальних війн та миротворчих операцій на території різних держав світу, в історію сучасної війни за незалежність та територіальну цілісність України.
9 травня ми відзначаємо День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. Перемоги, яка кров’ю, сльозами та всенародною пам’яттю викарбувана на меморіальних скрижалях історії.
Жертовність українського народу без жодного перебільшення стала одним з визначальних факторів у історії Другої світової. На шляху до перемоги Україна втратила мільйони життів. Тисячі населених пунктів було зруйновано. Проте наш народ не здався. Українці не лише звільнили від нацистських загарбників власну землю, але й зробили значущий внесок у звільнення всієї Європи.
Шановні ветерани! Бажаю усім Вам сил, здоров’я, добробуту, а всім українцям – миру на нашій землі.
Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!


З повагою

Голова спілки

С.Г. Степанчук
 
 

кількість переглядів : 852