Новини
03.10.2013
1–2 жовтня 2013 року в м. Києві відбувся ІIІ Всеукраїнський форум ветеранів, який приурочено до Дня ветерана

До участі у Форумі запрошені представники всеукраїнських громадських організацій та активісти ветеранського руху з усіх регіонів України. У роботі Форуму також взяли участь керівники відповідних органів державної влади, народні депутати, представники засобів масової інформації.

 
 
         1–2 жовтня 2013 року в  м. Києві відбувся  ІIІ Всеукраїнський форум ветеранів, який приурочено до Дня ветерана.
         До участі у Форумі запрошені представники всеукраїнських громадських організацій та активісти ветеранського руху з усіх регіонів України. У роботі Форуму також взяли участь керівники відповідних органів державної влади, народні депутати,  представники засобів масової інформації.
         Від ветеранських організацій органів прокуратури були делеговані Голова Всеукраїнської спілки ветеранів Степанчук Сава Григорович, Голова Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Донецької області Терещенко Лідія Іванівна, Голова Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Львівської області Цимир Ярослав Данилович,  заступник голови  Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури Автономної Республіки Крим Штехбарт Олександр Людвигович.
 
         Головна мета заходу – посилення уваги органів виконавчої влади та суспільства до потреб ветеранів, оцінка реального стану їх соціального захисту.
 
         На Форумі розглядалися актуальні питання соціального захисту ветеранів та героїко-патріотичного виховання молоді, співпраці з всеукраїнськими громадськими об’єднаннями ветеранів тощо.
 
         Під час роботи Форуму всі ветерани мали можливість поспілкуватися між собою та з представниками органів державної влади, знайти відповіді на важливі для себе запитання.
 
 
 

кількість переглядів : 992