Новини
27.11.2014
Вітання Голови Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Степанчука С.Г. з нагоди святкування Дня працівників прокуратури!

   

 
 
 
Шановні колеги, дорогі наші ветерани органів прокуратури!
 
В день нашого професійного свята прийміть найщиріші вітання й побажання миру та злагоди, щастя й здоров'я, добробуту й благополуччя вам і вашим родинам.
У цей складний, напружений час працівники прокуратури роблять все можливе для захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави. Своєю ефективною діяльністю, знаннями, досвідом ми маємо відновити  довіру людей, усього українського суспільства до органів прокуратури, протиставити організованій злочинності та корупції свою безкомпромісність, чесність, професійність.
Ми свідомі того, що нам належить прикласти ще багато зусиль і перебороти численні проблеми, які ставить перед нами час. Адже від результатів нашої роботи значною мірою залежить світовий імідж України як цивілізованої демократичної країни.
Я складаю глибоку шану та вдячність ветеранам органів прокуратури, що крізь роки пронесли палку любов до своєї професії, свято зберегли й примножили її авторитет, непохитні прокурорські традиції. 
Тож у День працівників прокуратури України бажаю вам наснаги у здійсненні важливої місії – служінні Законові та Справедливості.
 

кількість переглядів : 675