Новини
29.12.2014
Шановні колеги, друзі, працівники і ветерани органів прокуратури!
Прийміть найщиріші вітання
 від Всеукраїнської Спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури
та від мене особисто
 з Новим роком та Різдвом Христовим!

 
Це найрадісніші і знакові свята для усіх українців. Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Ми звіряємо наші власні досягнення із досягненнями нашої країни, разом долаємо труднощі, вчимося на помилках, будуємо спільні плани на майбутнє.
Минулий рік був досить непростим, однак напружена праця, консолідація зусиль влади і громадськості допомагала долати проблеми і йти далі. На особливу шану заслуговує кожен, хто, незважаючи на політичні пристрасті, продовжував працювати заради добробуту і економічного процвітання України.
Впевнений, що Новий рік неодмінно принесе з собою радісні сподівання та віру в те, що наступний буде кращий за попередній. А доля буде прихильною до Вас, даруючи приємні враження, цікаві зустрічі, любов і віру у власні сили!
Бажаю Вам справжнього новорічного свята з його казковістю, піднесенням, вірою у диво та щасливими усмішками рідних і друзів.
Тож нехай цей рік стане для Вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи. Щасливого Нового року та веселого Різдва!
 
 
 
З повагою,
 
Голова Президії спілки                                                                         С.Г. Степанчук
 

кількість переглядів : 738