Новини
08.02.2015
З нагоди дня народження вітаємо Голову Миколаївської обласної Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури
Лемзякова  Владислава Вікторовича
        8 вересня 2011 року відбулися установчі збори ветеранів прокуратури області, на яких було прийнято рішення про створення громадської організації «Миколаївська обласна рада ветеранів війни та праці органів прокуратури. Очолив Ралу ветеранів Владислав Вікторович Лемзяков, колишній помічник прокурора області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства, який на прокурорській ниві пропрацював понад 41 рік.
          Задачами та цілями організації є задоволення та захист законних соціальних, економічних, національно-культурних, інших конституційних прав і інтересів ветеранів і пенсіонерів прокуратури області. Організація представляє та захищає їх інтереси в державних, громадських органах, органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, бере участь у вихованні нового покоління прокурорських працівників в дусі кращих традицій прокуратури України, забезпечення спадкоємності поколінь.
          Основна мета організації - здійснювати заходи щодо соціального та правового захисту її членів та їх сімей, не забувати працівників, які багато років і сил віддали напруженій та відповідальній роботі.
          Організація підтримує взаємодію з ветеранами. Належна співпраця здійснюється з прокурорами районів, які за дорученням керівництва прокуратури області підтримують зв`язок із пенсіонерами.
Чудовою традицією стало направлення пенсіонерам вітальних листівок до урочистих дат; члени організації проводжають ветеранів в останню путь, підтримують їх родини, беруть участь у прийнятті Присяги молодими працівниками прокуратури, в урочистостях, присвячених Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Проводилась певна робота з підготовки матеріалів для книги, яка розповідає про прокуратуру області, готувалися клопотання про нагородження ветеранів знаком «Ветеран прокуратури України».
Спільно з ветеранами прокуратурою області створено музей історії прокуратури області, в експозиції якого - предмети, фотографії, документи минулих років, пов`язані з діяльністю прокуратури.
           Керівництвом прокуратури області створені належні умови для роботи ветеранської організації: виділено окреме приміщення, меблі, організаційна техніка, підтримуються ініціативи, висунуті ветеранами Ради.

кількість переглядів : 769