Новини
10.08.2015
З нагоди 60-річчя з дня народження вітаємо Голову Чернігівської обласної Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури
СОРОКУ
Григорія Васильовича
 


Чернігівська обласна Рада Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури була зареєстрована 19 травня 2004 року. Вона налічує 30 ветеранів, 16 з яких віддали роботі в органах прокуратури понад 25 років свого життя.

У своїй роботі керується затвердженим Статутом,  Конституцією України, нормами  чинного законодавства, Законом «Про громадські об’єднання».  

Рада ветеранів органів прокуратури області була створення задля захисту  законних, соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних та інших конституційних прав та інтересів ветеранів апарату прокуратури області.  Вона сприяє ветеранам у подовженні їх суспільно-активного життя, залучаючи їх до соціально-корисної праці, громадської діяльності.

Ветеранська організація підтримує тісну взаємодію із співробітниками прокуратури області. Молоді правоохоронці постійно допомагають ветеранам у вирішенні повсякденних проблем.

Члени ветеранської організації радо відгукуються на запрошення керівництва прокуратури області прийняти участь у святкуваннях професійних та державних свят, у проведенні спільних спортивних заходів, екскурсій. Вони залучаються до виховання молодого покоління прокурорсько-слідчих працівників.

З метою популяризації прокурорської професії та відзначення їх трудових заслуг фотографії кращих ветеранів знаходяться на дошці пошани в приміщенні прокуратури області, що є гарним прикладом для молодих прокурорсько-слідчих працівників. 

Задля плідної роботи Чернігівська обласна Рада ветеранів прокуратури забезпечена приміщенням. Крім того, з метою проведення робочих зустрічей з ветеранами органів прокуратури, в приміщенні прокуратури області відведено спеціальний зал.

кількість переглядів : 379