Новини
19.08.2015
З нагоди дня народження вітаємо Голову Тернопільської обласної Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури
ДОБРЯНСЬКОГО
МИХАЙЛА  ІВАНОВИЧА
 
 
 
З метою покращення турботи про ветеранів органів прокуратури Тернопільської області, надання їм необхідної підтримки та допомоги у вирішенні повсякденних проблем, а також залучення їх до виховання молодого покоління прокурорсько-слідчих працівників керівництвом прокуратури області та відділом роботи з кадрами проводиться постійна робота на даному напрямку.
 
На зустрічі керівництва прокуратури області із головою Ради ветеранів Добрянським М.І. обговорює ряд першочергових проблем, зокрема, медичного обслуговування ветеранів, вирішення їх соціально-побутових питань.
 
Розпорядженням прокурора області зобов’язано керівників структурних підрозділів, міськрайпрокурорів та прирівняних до них посилити увагу до ветеранів органів прокуратури, забезпечити у цій роботі тісну взаємодію з головою Ради ветеранів прокуратури Тернопільської області та відділом роботи з кадрами.
 
Щорічно, до Дня Перемоги і Дня працівників прокуратури, ветерани  органів прокуратури, у т.ч. Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, забезпечуються продовольчими пайками. Крім того, з нагоди свят, днів  народження їх вітає прокурор області, вносяться подання Генеральному прокурору України про відзначення ветеранів до ювілейних дат.
 
Зокрема, у 2010 році чотирьох  ветеранів Великої Вітчизняної війни нагороджено нагрудним знаком "Почесний працівник прокуратури", у 2011 році – цією відзнакою заохочено 1 працівника, у 2012 – двох працівників прокуратури. Також у 2011 році двох  працівників, учасників бойових дій, нагороджено нагрудним знаком "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" 1 ступеня, у 2012 - 1.
 
У святкуванні Дня працівників прокуратури у поточному році взяли участь ветерани та пенсіонери органів прокуратури області. Ветеранів війни, які за станом здоров»я  не в змозі взяти участь у святах, вітають безпосередньо за місцем проживання.
 
Окрім цього, Голову Ради ветеранів прокуратури області включено до комісії з відбору претендентів для проходження стажування у міських, районних та прирівняних до них прокуратурах. Також  запрошено до участі у занятті Школи молодого спеціаліста.

кількість переглядів : 476