Новини
21.08.2015
Вітання Голови Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Степанчука С.Г. з нагоди святкування Дня Незалежності України!

 

 

  Шановні колеги, дорогі наші ветерани та пенсіонери органів прокуратури!
 
 
 
Від імені колективу Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури і від себе особисто  вітаю вас   із великим державним святом - Днем Незалежності України.
 
Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті української нації. Таким чином, здійснилася споконвічна мрія наших пращурів - бути господарями на своїй щедрій та прекрасній українській землі.
 
Сьогодні Україна стоїть на порозі значних політичних та соціально-економічних реформ, тривають зміни у правоохоронних органах та судовій системі. Тільки спільними зусиллями ми зможемо впевнено рухатися вперед, долаючи злочинні прояви корупції, забезпечуючи  права і свободи громадян і законні інтереси держави.
 
Поглиблення духовного розвитку, зміцнення віри наших співвітчизників і надалі сприятиме розквіту української спільноти та успішним взаємовідносинам України із іншими країнами світу.
 
Тож від усієї душі бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє український народ на нові звершення,  добрі починання в ім’я єдиної квітучої України.
 
 
З глибокою повагою
Голова спілки  С. Степанчук
 

кількість переглядів : 417