Новини
10.10.2015
З нагоди дня народження вітаємо Голову Запорізької обласної Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури
ЗУБКОВА
ПЕТРА  ПЕТРОВИЧА
 
 
 
17 грудня 2012 року у Головному управлінні юстиції у Запорізькій області зареєстрована громадська організація «Ветерани установ прокурорського нагляду Запорізької області».
Основна мета її діяльності – задоволення та захист законних соціальних,
економічних, вікових, культурних, спортивних, екологічних та інших спільних інтересів членів організації. Керівництво прокуратури області, відділ роботи з кадрами, міськрайпрокурори виявляють турботу про ветеранів. Для вирішення соціально-побутових потреб їм надається матеріальна допомога, постійно надається допомога у вирішенні повсякденних питань, в організації лікування, працевлаштуванні членів їх сімей. За потреби їм надаються санаторно-курортні путівки.
Ветерани запрошуються на святкування Дня перемоги та Дня працівників
прокуратури, на урочистих зборах з нагоди свят їм вручають цінні подарунки.
За кожною прокуратурою міста, району закріплені ветерани прокуратури області, а відповідні прокурори опікуються ними, допомагають у вирішенні найрізноманітніших проблем. Керівництво прокуратури області разом з профспілковим комітетом в обов'язковому порядку вітає ветеранів з днями народження, у тому числі зі ювілейними датами, державними святами.
На сьогодні майже всі пенсіонери., а також працюючі пенсіонери прокуратури, в тому числі і технічні працівники, які бездоганно пропрацювали
безпосередньо в органах прокуратури понад 25 років, нагороджені нагрудним
знаком «Ветеран прокуратури України».

кількість переглядів : 373