Новини
28.10.2015
28-29 жовтня

У Пущі-Водиці пройде Всеукраїнський збір представників громадських об’єднань ветеранів та учасників антитерористичної операції.

Всеукраїнська спілка ветеранів війни та праці органів прокуратури буде приймати участь с регіональними відділеннями спілки. На Зборі буде представлено більше 70-ти об’єднань. Захід проводитиметься  у форматі відкритого діалогу між представниками громадських об’єднань та влади.

Виступатимуть та давати відповіді на запитання будуть високопосадовці центральних органів влади. Безпосередньо у програму заходу зі своїми доповідями включені представники Міністерства соціальної політики, Міністерства юстиції, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства освіти і науки, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства фінансів, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції та представник Правління Пенсійного фонду України.

Метою Збору слугує налагодження комунікації між громадськими об’єднаннями; консолідація ветеранського руху для зміцнення безпеки та обороноздатності країни. Крім того, ціллю являється встановлення взаємодії між владою та ветеранською громадськістю для вироблення спільних рішень стосовно вдосконалення соціального та правового захисту вищенаведеної верстви населення.

На Всеукраїнському зборі підніматимуться питання на теми пенсійного, медичного, санаторно-курортного забезпечення, участь ветеранів у національно-патріотичному вихованні молоді та удосконалення нормативно-правового забезпечення ветеранів та учасників антитерористичної операції.

На захід запрошені такі перші посадові особи країни: Президент України, Прем’єр-міністр України, Голова Верховної ради України, очільники міністерств та інших профільних відомств.
Всеукраїнський збір представників громадських об’єднань ветеранів та учасників антитерористичної операції відбудеться 28-29 жовтня 2015 року за адресою: м. Київ, Пуща-Водиця, 14-лінія, Санаторний комплекс «Пуща-озерна». Офіційне відкриття Збору розпочнеться 28 жовтня о 14.00.


кількість переглядів : 393