Новини
07.12.2015
З нагоди дня народження вітаємо Голову Івано-Франківської обласної Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури
ВАСЮРЕНКО
СВІТЛАНУ  ІВАНІВНУ
 
 
11 жовтня 2003 року з метою об'єднання зусиль ветеранів війни і праці органів прокуратури Івано-Франківської області у справі соціального захисту ветеранів, підвищення їх ролі у всіх сферах життя прокуратури, у вихованні молодого покоління прокурорів створено Раду ветеранів війни : праці прокуратури Івано-Франківської області. Членами цієї громадської організації є 73 колишні працівники прокуратури Прикарпаття, серед яких почесні працівники прокуратури України, заслужені юристи України, нагороджені орденами та грамотами за віддану та багаторічну працю.
Завжди цікавим та корисним є безпосереднє спілкування працівників прокуратури з ветеранами, які своє життя присвятили служінню Закону. Тому постійними гостями на всіх урочистих подіях та святкуваннях, що проводяться
прокуратурою, є ветерани. Неодмінно запрошуються члени Ради на урочисте прийняття Присяги працівниками прокуратури, урочисті збори з нагоди Дня прокуратури, Дня Незалежності, Міжнародного жіночого дня тощо.
Постійно серед запрошених на підсумкових колегіях прокуратури Івано- Франківської області, семінарах для молодих спеціалістів - голова Ради ветеранів війни та праці прокуратури Івано-Франківської області – Світлана Іванівна Васюренко, яка і досі в деталях може розповідати молодим спеціалістам про особливості складних кримінальних справ, в яких підтримувала державне обвинувачення протягом десятиліть, вміло і по-простому пояснити тактику і стратегію підтримання державного обвинувачення.Цікава та складна життєва дорога цієї непересічної жінки неодноразово висвітлювалась у друкованих ЗМІ області.
З вдячністю та пошаною разом з ветеранами Ради щорічно відвідують працівники прокуратури до Дня Перемоги ветеранів Великої Вітчизняної війни та сім’ї тих ветеранів, які уже, на жаль, не з нами.

кількість переглядів : 394