Новини
17.02.2016
З нагоди дня народження вітаємо Голову Волинської обласної Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури

КОМАРА ВАСИЛЯ МИКОЛАЙОВИЧА

 
 
 
 
Організацію ветеранів прокуратури Волинської області "Згода" створено 26 лютого 2003 року.
Очолює її Василь Комар, який 42 роки життя відав органам прокуратури Волині. "Наш командир" – і зараз любовно називають Василя Миколайовича працівники відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ. Це до нього, досвідченого й мудрого, вони й досі йдуть за порадою. Жодного разу за 42 роки роботи не був Василь Миколайович на лікарняному, жодного разу не пішов додому раніше за підлеглих. Прокуратура ж дала йому можливість реалізуватися професійно й здобути відданих друзів на все життя.
Перше місце роботи - прокуратура Ківецівського району Волині. Ветеран органів прокуратури Волині Василь Комар після того працював на різних посадах: прокурором Маневицького району та молодого шахтарського м. Нововолинська. Пізніше - в прокуратурі м. Луцька та на відповідальних посадах в апараті Волинської обласної прокуратури. У складі бригади Генеральної Прокуратури України як висококваліфікований фахівець об'їздив усю Україну, був у Молдавії.
Неодноразово Василь Миколайович Комар як один з кращих працівників органів Прокуратури України заохочувався прокурором Волинської області, Генеральним Прокурором України, отримував подяки і цінні подарунки.
 

кількість переглядів : 423