Новини
22.04.2016
На сімдесят сьомому році пішов з життя державний радник юстиції 3 класу, ветеран прокуратури України, заслужений юрист України

                          ТИМОШЕНКО Борис Пилипович

Народився Борис Пилипович у селі Маковка Васильївського району Запорізької області 24 травня 1938 року.
У1960 році вступив до Харківського юридичного інституту, який закінчив у 1964 році.
В органах прокуратури України працював з 1965 року. Обіймав посади слідчого прокуратури району міста Дніпропетровська, прокурора-криміналіста, старшого слідчого прокуратури Дніпропетровської області, прокурора слідчого управління та заступника начальника слідчого управління — начальника відділу прокуратури України.
З 1992 по 1998 роки працював у Генеральній прокуратурі України на посадах начальника відділу, заступника начальника слідчого управління та Головного слідчого управління.
Упродовж багаторічної бездоганної праці зарекомендував себе сумлінним, досвідченим, ініціативним, відповідальним і висококваліфікованим працівником. Користувався заслуженим авторитетом і повагою у колективі.
За вагомий внесок у справу зміцнення законності і правопорядку неодноразово заохочувався Генеральним прокурором України, зокрема, нагрудними знаками «Почесний працівник прокуратури України», «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» І ступеня. Також йому присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».
Світла пам'ять про Тимошенка Бориса Пилиповича назавжди залишиться в наших серцях.
 
Похорон відбудеться о 10 годині 24 квітня 2016 року на кладовищі села Півні Фастівського району Київської області
 
            

кількість переглядів : 341