Новини
10.05.2016
Шановні ветерани та пенсіонери органів прокуратури!

Від імені колективу Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури та від себе особисто щиро вітаю Вас з святом –   з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 
Шановні ветерани та пенсіонери органів прокуратури!
 
Від імені колективу Всеукраїнської спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури та від себе особисто щиро вітаю Вас з святом –   з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Багато років віддаляє нас від тих весняних днів, коли відлунали останні залпи найстрашнішої і найкровопролитнішої в історії людства війни. Чесно і сповна виконавши свій обов’язок – розгромивши фашистську орду, славні сини своєї Батьківщини захистили рідну землю, подарували людям мирне небо над головою. Цей величний подвиг і нині залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народові, вічним прикладом для майбутніх поколінь.
Ми вкотре згадуємо всіх, чиє життя забрали ті страшні події, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар трагедії та підняли країну з попелу й руїн у повоєнний період. Ми уславлюємо й тих, хто в тилу самовідданою працею наближав Перемогу. Ціна за щасливе та спокійне сьогодення виявилася занадто дорогою, ті буремні часи стали справжнім випробуванням для кожної української родини. 
Тож у цей пам’ятний, світлий, святковий і водночас сумний день варто знову усвідомити значення таких слів, як мир, порозуміння і примирення. Нехай єднає нас любов до України і турбота про її майбутнє.
Міцного Вам здоров’я, великого земного щастя, натхнення на нові вагомі здобутки і звершення. Хай завжди будуть з Вами Перемога і весна!
 
 
З повагою
Голова спілки
С.Г. Степанчук

кількість переглядів : 325