Новини
16.07.2016
З нагоди 75-річчя з дня народження вітаємо Голову Південної військової Ради ветеранів війни та праці органів прокуратури

 

ТОКАРЯ
ВІТАЛІЯ ВАСИЛЬОВИЧА

 

 

Спілка ветеранів війни та праці про­куратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері (до серпня 
2012 року - військової прокуратури Південного регіону України) створена 25 травня 2003 року.
Головою Спілки з часу її створення є колишній старший помічник військо­вого прокурора Південного регіону України, учасник бойових дій, пол­ковник юстиції у відставці В.В. Токар (стаж роботи в органах прокуратури 36 років). Заступником голови Спілки є колишній перший за­ступник військового прокурора Південного регіону України, полковник юстиції у відставці В.О. Серков (стаж роботи в ор­ганах прокуратури 37 років).
Осередок налічує понад 50 ветеранів війни та праці орга­нів колишньої військової про­куратури.
У засобах масової інформації регіону постійно друкуються нариси про ветеранів органів військо­вої прокуратури, учасників Великої Вітчизняної війни.
У книзі, виданій до 70-річчя утворен­ня військової прокуратури Південного регіону (Одеського військового окру­гу), зокрема, широко висвітлено про­ходження служби військовими юриста­ми у часи Великої Вітчизняної війни, повоєнний період, під час військових дій у Республіці Афганістан, в період ліквідації наслідків аварії на Чорно­бильській АЕС.

кількість переглядів : 357